Spin Life

Witamy na forum serwera SpinLife

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-06-15 10:29:34

PiasekManto1
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 47.0

Podanie do SFPD

Nick w grze: Piasek139
Login: Piasek139
Ile grasz już w MTA?: 3 lata
Ortografia(0-10): 10
Czemu chcesz zostać policjantem?(min.7zdań):Biorąc pod uwagę mój punkt widzenia to jest tak , że nie zawsze ktoś jest. Od jakiegoś czasu zauważyłem że policja pojawia się na serwerze nie za często. Rozumiem że gracze mają życie prywatne ale w takim bądź razie po co się podejmować pracy skoro nie ma się czasu. Chciałbym zostać policjantem by pilnować porządku na serwerze , gdyż ostatnio mam dużo czasu wolnego , który mogę poświęcić na służbę. Jestem bezstronny więc jaka kolwiek faworyzacja nie wchodzi w grę. Chętnie pomagam ludziom i będę ścigał Tych , którzy na to zasługują.
Co zrobisz na serwerach:Ogólnie to zarabiam bo chcę kupić samochód potem go z tuningować. Tak to gram ze znajomymi bądź innymi graczami tego serwera. Zazwyczaj na serwerach staram się o to samo by pilnować porządku, interesuję się tym. Jadnak że nie na każdym serwie udaje mi się dostać do jednostki.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 10/10
Czy byłeś kiedyś w policji:Byłem dwa razy na dwóch serwerach MTA i raz pracowałem w pogotowiu.
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Mam Na imię Maciek, mam lat 17. Chodzę do szkoły zawodowej o kierunku Elektro-Mechanik. Trenuję MMA oraz piłkę nożną. Lubię biegać. Chodzę na siłownię od roku czasu. Zazwyczaj gram w CS GO czy GTA V lecz najczęściej MTA. Razem ze znajomymi mamy świetną zajawkę! Mam Nadzieję , że te podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i będzie wzięte pod uwagę zawarte wyżej informacje.

Z poważaniem
Piasek.

#2 2016-06-15 10:31:34

Kompisowo24
Użytkownik
Windows 7Chrome 51.0.2704.84

Odp: Podanie do SFPD

Na nie. Gracz jest oszustem ogólnie okrada innych graczy i niby potem nic nie było [sred]). Dla mnie perma powinniście mu dać niż dodać do poli

#3 2016-06-15 11:54:56

PiasekManto1
Użytkownik
Windows 7Firefox 47.0

Słuchaj , bałwanie za przeproszeniem. To że jesteś taki a nie inny i dałeś mi PLN'y na innym serwie bo nie potrafisz czytać co się do Ciebie pisze, to niczyja wina. Oddałem Ci pieniądze , a drugim razem czytaj ze zrozumieniem.

#4 2016-06-19 18:01:50

Krystian
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 50.0.2661.102

Nick w grze:Krystian
Login:Krystian
Ile grasz już w MTA?:2-3 lata
Ortografia(0-10): 8-9
Czemu chcesz zostać policjantem?(min.7zdań):Ponieważ, myślę że, bym się nadał. Nie raz byłem policjantem i bardzo mnie chwalili, lubię jeździć na patrole łapać przestępców itp.  Na serwerze mogę spędzić ponad 6-7 godzin na patrol bym spędzał 4-5 godzin albo max mojego czasu .
Co zrobisz na serwerach:Pracuje mam konto premium mam 3-4 auta zbieram teraz na nowe i próbuje sprzedać, gram sobie z kolegami na tym serwerze ponieważ, mi się bardzo podoba.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:9-10
Czy byłeś kiedyś w policji:tak na trzech serwerach.
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Lubię grać w piłkę , mam swój klub, mieszkam w małym miasteczku zwanym Kożuchów województwo Lubuskie.  Mam psa .

#5 2016-08-15 09:42:48

filipster12
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 52.0.2743.116

Nick w grze: filipster12
Login:filipster12
Ile grasz już w MTA?:6lat
Ortografia(0-10):6-10
Czemu chcesz zostać policjantem?(min.7zdań):gdzysz zawsze o tym mażyłem i chce pomóc utrzymywać porądek na servie
Co zrobisz na serwerach:naraże nic pracuje i zarabiam
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 5-10
Czy byłeś kiedyś w policji:byłem na pylife
Napisz coś o sobie(min.7zdań):jestem spokojnym ogarniętym graczem nie jestem przekupny imog grać od pniedziałku do piątku

#6 2016-08-26 15:54:42

PolishMan
Użytkownik
AndroidChrome 52.0.2743.98

Nick w grze : PolishMan
Login : PolishMan
Ile grasz już w mta : 7 lat
Ortografia : (0-10) 8-10
Czemu chcesz zostac policjantem (min7zdań)
Chciałbym zostać policjantem ponieważ nudzi mi się.Cały czas pracuje i nie mam co robić juz na tym serverze.policja to bardzo ciekawa sprawa na tym serverze.Chciałbym robić patrole i ganiać innych.Bardzo pragne zostać policjantem to moje marzenie już kiedyś byłem policjantem i mnie bardzo chwalili.Jeżeli bym został SFPD żeby w końcu mi się nie nudziło.ponieważ gdy zostane policją to upilnuje pożądku.
Co zrobisz na serverach : Mam już 3 auta zbieram na 4 ale 4 auto juz bedzie szybkie i zrobie bbardzo dobrą tune.Gram z kolegami,przyjacielami na tym serverze bo mi sie bardzo podoba lubie sobie jeździć bez celu a nawet czasami popracować.Troche mi sie nudzi (TROCHE)dlatego bardzo pragnę zostać SFPD.
Czy byłeś już policjantem tak byłem już
Napisz coś o sobie (min7zdań) Mam 15 lat mieszkam w szczecinie mam psa.Jestem bardzo miłym i spokojnym człowiekiem.

Bardzo oczekujący na pozytywną odpowiedz :  PolishMan

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum